Oldalak

2016. november 24., csütörtök

DExpo 2016, az DE nyílt napja

November 23-án és 24-én, a Debreceni Egyetem nyílt napján bemutatkozott az egyetem valamennyi kara, a Tanárképzési Központ, illetve az Egyetemi és Nemzeti Könyvtár is. Az előadások, standok, bemutató órák, segítségével hasznos tanácsokat kaphatnak a leendő hallgatók és a szülők a tehetséggondozásról, a kollégiumi, a nyelvvizsga, a sportolási és a külföldi tanulmányi lehetőségekről, juttatásokról és mentálhigiénés szolgáltatásokról is.
Külön autóbuszjárat indult aKassai úti campusra, volt campus-túra a Főépületben is, eDE, az egyetemi kabalafigura mindenkivel készen állt egy közös szelfi készítésére, a megfáradt látogatókat pedig teaház várta. 
És, ha már rendezvény, akkor mi és a 3D nyomtatónk biztosan dolgozik. Szerdán Z. Marianna kolléganőm tartott előadást és bemutatót,  csütörtökön pedig az én 3D nyomtatásos órán volt az egyik látogatható óra. Ezekről képek nincsenek, de ha már eDE, akkor nálunk mókusok készültek.  
A zacskó 90 db sárga és 90 db zöld mókust rejt, aki csak azt várták, hogy az IK standjánál érdeklődjenek a középiskolások. 
Ugye érthető, hogy miért éppen ilyen színt választottunk?
Teljes a harmónia a rendezvény többi design-elemével. (Lásd a fenti bannert.)
Itt várakoztak mókusaink, hogy gazdára találjanak.
A program innen, az információs füzet pedig innen tölthető le.

1 megjegyzés: