Oldalak

2016. június 22., szerda

Partiztunk

A VARINEX Zrt. 2016. június 16-án tartotta nyárindító Kerty Party-ját a cég Kőszeg utcai székházában és annak kertjében. Az eseményen érdekes előadások és esettanulmányok, valamint egy 3D nyomtatási kiállítás mellett kötetlen hangulatú szakmai beszélgetésekre is lehetőség nyílt.
3D nyomtatott szuvenírek. Forrás: galéria
A kerti partin a cég egy napra felvonultatta széles körű szakmai portfólióját a gépészmérnöki tervezés és mérnöki szimuláció valamint a 3D nyomtatás, továbbá az építőmérnöki tervezés és a térinformatika területéről.
A galériában a 60-as képen biztosan mi vagyunk. :-)

A rendezvény összefoglalójából a blog témájába vágó részlet:
Évről-évre egyre nagyobb érdeklődés kíséri a 3D nyomtatás üzletág kiállítását, melyen idén négy technológia, az FDM (Fused Desposition Modeling, olvasztott huzallerakás), az Objet/PolyJet és az SLS (Szelektív Lézer Szinterezés), valamint a DMLS (Direct Metal Laser Sintering, azaz fémporral működő berendezéssel gyártott fém alkatrészek) modelljeit mutatták be. Két ipari, professzionális 3D nyomtatót működés közben is meg lehetett tekinteni, konkrétan az Objet30 Prime és a Dimension Elite berendezéseket. A szakmai program színvonalát tovább emelte „Az ipari 3D nyomtatás újdonságai” című előadás. A kellemes, oldott hangulatú beszélgetések során rengeteg új alkalmazási területtel kapcsolatban merültek fel innovatív ötletek. Akik további részletekre voltak kíváncsiak, azokat gyárlátogatásra invitálták, melyre előzetes bejelentkezés alapján bárkinek van lehetősége a VARINEX Zrt. egy éve megnyitott 300 nm-es 3D nyomtatási bemutatótermében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése