Oldalak

2022. május 19., csütörtök

Creative logo design

Tegnap volt a SmartSoc projektben a workshopunk, melynek a témája a a céges vagy más logók kreatív felhasználása volt 3D-s modellek formájában. Kaptunk egy két és fél órás blokkot, amelynek az elején Mariann mesét a 3D nyomtatásról és arról, hogy miért az FDM technikát használjuk a mostani workshopon. Mivel nem hagyományos előadással készültünk, így bármikor lehetett kérdezni, bent  volt a BQ Hephestos nyomtató vendégként, amin egy mintamodellt nyomtattunk a foglalkozással párhuzamosan. A workshop második felében a TinkerCAD alapjait néztük át, majd a hallgatók szabad kezet kaptak abban, hogy a céges logó felhasználásával tervezzenek 3D-s formákat, tárgyakat, melyek alkalmasak lehetnek arra, hogy a céget reklámozzák. Mi magunk is több alkalommal "játszottunk" már logókkal, így ezekből néhány mintát meg is mutattunk a hallgatóknak:

A minták nagy része már szerepelt a blogon, így azokat most nem mutatom meg részletesen. A zöld-fehér tálkák tartalmára viszont ránézünk. Szóval a logó alapján kulcstartó biléta készítés lépései itt láthatóak:


És ezen lépésekkel készültek ezek a biléták, melyeket tálkákban tálaltunk:


És, mivel a diasor tartalmazta a "szokásos" vidám-szomorú érmehelyettesítő bilétát is, ebből is vittünk ajándéknak valót:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése