Oldalak

2022. május 8., vasárnap

Készülődünk!

Nagyon közeleg (egészen pontosan holnap indul, de mi csak a 2. hétre megyünk) a SmatrSoc projekt workshopja! Ezt több szempontból is várom, mert eddig még egyet sem tudtunk megtartani jelenléttel a pandémia miatt. A másik nyomós ok, hogy ismét Valencia lesz a helyszín. Eredetileg Zsolnára (Zilina) mentünk volna, de a háború közelsége miatt nyugatabbra költöztettük a rendezvényt. Az igazat megvallva, vágytam volna Zsolnára is, mert ott pár héttel a pandémiás lezárások előtt voltunk. 

A félév vége mindig nagyon hajtós, rengeteg ZH, pót ZH, beadandó feladatok, ZH-k és feladatok javítása, eredmények beírása. És most a SmartSoc-ra is készülünk bemutató darabokkal, apró ajándéktárgyakkal és persze saját mini workshop-pal is. Szóval, nincs unatkozás!

Mivel a pár órás műhelymunka során éppen logókkal akarunk majd foglalkozni, így most is a projekt logójával játszadoztam itthon:

Szerencsére eléggé jól határolt területek vannak, így gyorsan bedobtam egy Solidworks vázlatba SketckPicture-ként, majd kontúrozás után kétféle verzióban is felhasználtam a vázlatot:
Ennél többet majd csak akkor mutatok, ha már workshopunk véget ért.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése